#blogg100,  Restgarnsprojekt

Sammanfattning april – sticka från stashen

2013-05-01 13.13.12

Så hur har det nu gått med mitt stickande från garnlagren?

Alldeles utmärkt!!

Syrrans kofta blev klar, bara knappar ska till nu, en till Color Affection gjordes klar (inte blockad ännu) och ett par strumpor till dottern avverkades på några resor.
Jag har jobbat vidare på min gröna kofta och startat en Ursula Cardigan av Kate Davies. Nu har jag tre koftor på gång, en tidigare Folklore i vitt som legat och marinerat länge nog nu.
Jag startade också en Driftwood, en tröja, av garnet från Filtmakeriet som jag köpte på Sätergläntan 2011.

Det som saknas mest är stickor 3,5 för ärmar, vilket både den gröna koftan och Folklore behöver.

Jag fortsätter att konstatera att det inte är några problem att “få ihop” material till projekt och till och med stora projekt som Ursula eller den gröna koftan.
Jag har massor av gottigottigt i lagren men nu tvingas jag till att hitta projekt för dessa om jag vill ha en kofta. Som det gröna garnet.
Det köpte jag för två-tre år sedan för ett annat koftprojekt men sedan ville jag inte ha den färgen på just den koftan och så blev det liggande. Jag tror att Hay cardigan av Veera Välemäki är det perfekta projketet för det garnet.

Allt känns otroligt bra!
I maj ska jag färdigställa en bunt koftor för ljumma sommarkvällar, sy i knappar till syrrans kofta och förmodligen sticka något mer.

Detta är mitt 96:e blogginlägg i #blogg100

Kommentarer inaktiverade för Sammanfattning april – sticka från stashen