Garnjunkie

Shoppat loss på Sallys Garn


Uttråkad på jobbet som jag jobbar sista dagen på i morgon så satte jag mig att surfa efter projekt. Jag kommer att vara ledig i en månad innan jag börjar mitt nya. Mina händer måste jobba med något då. Ååååh härlig månad!

Jag stack tidigare från jobbet (när katten… läs: chefen är borta) och åkte in till stan. Tullavgifter hej å hå… Garnjunkyn måste få sitt. Svängde ner på lilla söta butiken vis Hornstull Sticka och Virka men den öppnade inte förrän 17…attans. Hm… Just det Ringvägen och Sallys Garn värt en chansning och lättare att parkera än vid Marias Garn på St Paulsgatan.

Jippey! Öppet! Mumma för en garnknarkare. Det blev garn till en sjal som jag startade i somras men där ena sortens garn tog slut, garn till en virkad lite “romantisk” kofta och garn till en söt lite aftonväska i lite silver.

Trallala nu kan jag inte vänta på att få sätta igång och det är aftonväskan som jag vill börja på…eller ska jag göra klart sjalen eller börja på koftan… eller är det något annat som ligger och trycker…

Kommentarer inaktiverade för Shoppat loss på Sallys Garn