Garnjunkie

En sista underbar semestervecka i Sälen

Min sista vecka tillbringade jag med familjen i Sälen. Vi åker alltid dit på höstarna men i år hittade vi ingen helg som passade så det fick bli en hel sommarvecka. Vilken vecka det blev sedan! Vädret var helt underbart, strålande sol runt 23 grader visst var det åskinslag men det var bara spännande. På tisdagen fick vi se ett skådespel när åskan cirklade över huset, blixtar och dunder om vart annat. Sedan blev det Bäversafari på Västerdalälven, besök på Sälenfjällens älgpark där vi fick klappa älg och självklart två turer på fjället. Maken plockade också runt 12 liter blåbär.

Stickat då, blev det något stickat? Jamen självklart! Jag hade ett mål med veckan att hinna så långt jag kunde på min spetsbolero “I Do” från Knitty.com. jag stickade hela vägen upp till Sälen i bilen, varje kväll till sent och vid poolen i soolen. Jag har bara en halv ärm kvar. jag ska ha boleron på ett bröllop den 13 september så det kommer jag att hinna men till dess ska jag också göra ett vackert “band” till bröllopspresenten. Efter dessa projekt kommer det att bli bidrag till Hjälpstickan för hela slanten.

Här är några bilder från Sälenveckan, bilder på boleron kommer.

Jag med barnen på fjället

Hedvig tar sig ett dopp vid Östfjällsstugan

Hedvig vilar sig på en sten på fjället

Älgen Hannes, 1 år, hälsar på oss

Kommentarer inaktiverade för En sista underbar semestervecka i Sälen