#blogg100

Snabbaste seminarie twittraren

Om det är något jag är riktigt duktig på är det att smattra iväg tweets under seminarier och frukostseninarier. I morse var jag på Cisions möte om bla storytelling och på taggen #cision dundrade jag iväg tweets.

Det blir en del hejarrop från följare som känner att de är på plats när de följer mig. Jättekul tycker jag. För egen del går jag tillbaka på taggen och sammanställer seminariet snabbt. Det är som snabba anteckningar. Dessutom kan jag se vad andra skrivit och rätta upp missförstånd eller se andras reflektioner.

Någon undrade hur jag kunde vara så snabb? Jag tror att det är för att jag stickar och ser på tv – samtidigt. Jag tar in och omsätter snabbt. Det är samma på seminarier. Ta in – omsätt.

Följ mig så får ni se @ulricaloeb

Kommentarer inaktiverade för Snabbaste seminarie twittraren