#blogg100,  Rensa i röran

Städat städskåp

2013-04-29 09.34.09
Rent och snyggt i städskåpet

2013-04-29 09.08.18
Förstahjälpen kit från 1969

Ser ni – det är helt underbart!

Vi har haft fem trasiga plastlådor i skåpet sedan en lång tid, ja det kan vara så att de var trasiga när vi flyttade in för 12 år sedan. Med lite tjat  (argumentation!) på Stockholmshem så har vi nu fått fyra nya lådor!

Innan hantverkaren kom så passade jag på att “möblera om” i skåpet. En hylla som var nere i skåpet åkte upp så att man slipper lyfta dammsugaren in i skåpet. Sen var det rensa rensa och åter rensa.

Ut åkte tomma behållare (!?) överdrag till balkongmöbler som vi aldrig använde och möblerna är borta sedan flera år, skräp och skräp, uscha mej vad man kan samla på sig och vara helt omedvten om att man har. Tre fönsterskrapor? Delar till dammsugare som inte finns kvar…

Ut åkte även första-hjälpen-kittet som min mamma lämnat vid någon flytt. Jag fotade det för att ha det som minne.Instruktionsboken från 1969.

Vi behöver inte handla wettextrasor, diskborstar eller scotchbrite. Tändvätska har vi fyra flaskor och målartvätt tre… Say no more. Jag hitta fixersalt längst bak i skåpet – perfekt. Vi ska färga lite missfärgat!

Frihetskänsla!

Detta är mitt 94:e inlägg i #blogg100 

En kommentar

  • Linn

    Härligt jobbat!

    Vad underbart när man får rensa ut så där riktigt ordentligt som man nästan annars bara gör när man flyttar.