Stickat

Thank You Tote

Thank You Tote 1 Den här lilla väskan är ett tack till min låtsas pappa och fru i USA. Lite fyndigt namn, eller hur, Than You Tote (Thank You Note!)

Mönstret är från Knitty 2007 och så himla smart uttänkt. Egentligen ska det vara en snodd ungefär på mitten av påsen så att man kan vika ihop det på ett smart sätt. Tyvärr var garnet jag använde, Lily Sugar’n Cream Solid, lite för grovt. Det gjorde att hela ihopvikandet av väskan blev för bylsigt. Tanken med ihopviket är att man ska kunna ha med sig den men det paketet som blev tar för mycket plats. I alla fall tyckte jag det. Lin kan vara ett bra garn, Kalinka kanske?

Den förändring som jag gjorde var att virka handtagen och lägga till mitt lilla meddelande i botten.

Jag ska fylla den med något gott också.

This is a Thank You Tote for my stepfather in the States. He and his wife have been helping us so i figured I should sen a Thank You note, sorry Thank You Tote. I’ll put some swedish goodies in it too.


Kommentarer inaktiverade för Thank You Tote