Stickat,  Tovat

Tovad hatt och några dagar hemma med sonen

Älskade sonen insjuknade i helgen. Lät ganska kruppig men han klagar inte och sover genom hela nätterna. I går hade han nästan 40 graders feber – usch. I dag är det mycket bättre.

Det ger mig så klart tid att handarbeta! Tack älskade Sverige för vab. Välsignade dagar, tyvärr inte så många för vår familj då barnen varit oförskämt friska.

Idag körde jag mammas hatt i maskinen… Den såg väldigt stor ut men jag tänkte att den väl drar ihop sig… Det visar sig att jagt gjort Hattbarnens stuga, ni ved den där av Elsa Bekow. Sicket skämt! Vad gick fel. jag tyckte jag mätte och mätte, men något blev total vaj. Den ser fin och propotionerlig ut men på tok för stor. Kanske något för dagis att leka med?

Jag har börjat på en ny snodd och virkar en sjal från Garnstudio, fast garnet tog slut och jag vet inte om jag ska ha svarta rutor i ändarna eller köpa kompletterande garn?

Kommentarer inaktiverade för Tovad hatt och några dagar hemma med sonen