SYTYCK 2009

Tveksam: Latin-utmaningen

Så sover man på saken.

Vad händer då? Jo, man kommer till jobbet och tänker: Har jag VERKLIGEN tagit den här utmaningen på allvar? Är det jag valt verkligen att utmana mig själv? Det jag valt (och nu beställt) är en ganska enkel stickning, ingen rocket science men det är en “fitted knit”, dvs anpassade efter kroppen. Men själva stickningen är inte utmanande.

I dag tänkte jag kablar, flätor etc.. Det har jag inte stickat speciellt mycket..eller ens alls. Det skulle vara en riktig utmaning. Funderingarna går vidare. Flera modeller viftar förbi, jag ska fortfarande sticka något som jag vill ha och som jag kommer att använda.

Och vem vet jag kanske blir det den svarta som jag beställt. Jag ska sova på saken – igen.

Kommentarer inaktiverade för Tveksam: Latin-utmaningen