SYTYCK 2009

Fortsatta Latino-efterforskningar

Nu när jag vet vad jag ska göra så har jag jagat garn. Min kompis Google hjälpte mig till rätt leverantör och nu är beställningen gjord. Dessvärre kommer inte paketet att komma innan helgen men det kan jag leva med. Det blir därför svårt att göra fler provlappar…

Däremot läser jag mönstret och räknar lite för det är bara storleksmässigt gjort upp till medium och jag är en large. Så lite anpassning och räkning behövs, även om det i mönstret står att modellen är lite töjbar då det är en del rätstickning i den. Velpottan blir såklart osäker…kommer denna modell att passa mig, är den för tantig? Eller damig? Men jag ska ju fylla 40 om någon månad så jag blir väl tant, en hot Latino-knitting-tant, förlåt DAM.

Så uppvärmning är i full action. Jag värmer upp med annan stickning men utmaningen vilar hela tiden i mitt bakhuvud.
Stretchar varje kväll och högerhanden vill gärna yoga så det får den på morgonen.

Kommentarer inaktiverade för Fortsatta Latino-efterforskningar