Jul

VAB – alltid oväntat

VAB dagar kommer alltid oväntat. Dottern kändes varm när maken sjöng för oss halv sju men hon sa att hon var okej. Började ordna för avfärd till jobb och skola men hon såg bara segare och segare ut. Joru feber. Iväg med sonen till skolan och sedan hem och ta hand om dottern.

Det blev en vab-dag där jag fått massor gjort… tvättat, tryfflat, städad städskåpet – herregud vad skit det var där! På förmiddagen klämde jag in lite träning genom att cykla till Västberga och hämta mitt nya körkort.

Nu dags för skåpet i lilla badrummet. Har även lagat pytt till dottern, hämtat sonen, fixat filmtajm och lucia-fika till oss tre – my god vissa dagar hinner man mer. I kväll blir det Online Stickcafé då jag ska lägga upp mina lurviga… nä just de de är rakade, det hann jag också med. Ser fram mot stickstunden hur som helst.

bild från blunda.org