Rensa i röran

Vecka 2: Kuckeliku!

Veckan som gick blev det väldigt många fler saker som rensades bort än de utlovade 10. En kväll såg jag vår bokhylla i vardagsrummet med helt nya ögon. Stickningen blev lagd åt sidan och jag satte igång att rensa ut. Vinställ bort, papper och mer papper kastades. En kväll gick jag och barnen igenom alla spel och pussel. Jag fyllde bokhyllan med böcker vi ska behålla från hallens bokhyllor.

Vips har jag fått en fin och tilltalande bokhylla i vardagsrummet. Ja just det, VI, har fått en fin och tilltalande bokhylla i vardagsrummet. Min älskade sjöman har också fått flytta hit. Han har stått i garnskåpet och gullat med garner. Nu får han vaka över oss och ljusstaken Circle of friends.

Sa jag att jag är stolt som en tupp! Kuckeliku!

Kommentarer inaktiverade för Vecka 2: Kuckeliku!