Stickat,  Virkat

Virkad låda och Hjälpstickan projekt


Hoppade av tunnelbanan och köpte snöre på Granit till min låda. Gick till Tygverket på söder. Vilken affär! WOW. Valde tyg till min tidskriftsamlare till lilla badrummet. Skulle betala men icke, slut på pengar på kortet. Attans! Så går det när man inte har inkomst på en månad 🙂 Fick lov att hämta ut tygbiten dagen efter. Sneglade på Marias Garn på vägen hem…men pengarna var ju slut.

Väl hemma var det bara jag och virknålen som gällde. Lådan blev klar men den ser så där ut…ena sidan blev ett par maskor för lång så jag fick trixa. Med nedvikt kant ser den helt okej ut. Stickade också färdigt en mössa när jag och maken tittade på filmen Michael Clayton. Ett bidrag till Hjälpstickan.

Åh att bara få sitta å göra göra göra… vill så gärna göra det 24/7… Nu ska det blir en Alla hjärtansdags chokladask.

Kommentarer inaktiverade för Virkad låda och Hjälpstickan projekt