Garnjunkie

Jag är såååå handarbetssugen


Det kliar i fingrarana. I går började jag virka en låda som jag ska ha på mitt skrivbord på jobbet. Den är virkad i pappsnöre från Granit. Sen startade jag en kaffe-huva till Bodum-kannan… kanske inte i en så rolig färg så de kanske inte blir något. Kvar är också den blå mössan och att fästa trådar på en annan mössa som jag gjorde förra helgen… Helgen blir lite “göra klart”. Sen är jag sugen på att köpa resttyger, klippa remsor och virka en matta… kanske en till badrummet eller en snyggare till köket… Men jag ska också försöka lansera mitt hemlöse-projekt… där måsta jag göra en webbsida. Sidan finns än så länge bara i mitt huvud.

Surfade loss på lite bloggar också och kom på att jag har en hel del mormorsrutor som ligger i någon kartong hemma… Jag kanske skulle se hur eller vad det kan bli av dem. Om jag inte minns helt fel har jag börjat montera dem till någon filt eller vad det nu kan bli. Hade nojor på dem för 10 år sedan.

På vägen hem från jobbet ska jag till Granit och köpa mer papperssnören. Kanska hinner man in på Marias garn också…the husband would kill me!

Kommentarer inaktiverade för Jag är såååå handarbetssugen