Rensa i röran

30 dagar – call to action!

En vän till mig ska flytta från Stockholm till Skåne och har bråda dagar. Hon undrade om det fanns fler som behövde en knuff i ryggen för att få arslet ur vagnen och få sparring i en grupp?

Och så skapade hon en grupp som heter precis 30 dagar – call to action där de av hennes vänner som ville kunde anmäla sig och sätta mål för vad som ska vara gjort om 30 dagar.

Först tänkte jag äsch – sen tänkte jag för fasen why not! Det är vår, solen skiner och man vill förnya sig – do better. 30 dagar är ju en rimlig tidshorisont för att komma igång med något av det man har i huvudet. Snabbt tänkte jag ut tre greppbara mål.

Mina mål för denna period är
🎯 Sälja grejer!
🎯 Bättre mathållning
🎯 Börja jogga igen

Det får vara greppbara mål tycker jag – något jag faktiskt kan komma i mål med på 30 dagar.

Sälja grejer
Det ska ändå rensas hemma så varför inte försöka tjäna någon extra krona på det man har? Jag är ganska duktig på att jobba med Tradera så ja, jag tror det kan bli några kronor här. Det finns både småsaker, kläder och en och annan möbel att kränga.

Bättre mathållning
Gå ner i vikt tyckte jag lät så über tråkigt så jag försöker hitta en annan vinkel. jag rör på mig bra men äter ganska svajigt. Alltså – ät bättre mat oftare. Här vill jag hitta en strategi för att inte hamna i godis/fika/chips/skräpmatsfällan.

Börja jogga (igen)
Jag joggade/sprang väldigt mycket för fyra-fem år sedan men tröttnade eller vad det var som hände. Jag tappade bort jogget och vill gärna tillbaka.

Jag ska försöka rapportera här någon gång i veckan om mina framgångar – eller bakgångar.