Mat och bröd

Dag 5: over and out

IMG_0062.JPG
En dans på rosor!
Jag kunde ha fortsatt fem dagar till.
Under den sista dagen kände jag ingen abstinens eller speciell hunger. Studsade runt, full med energi!

Magen tjorvade lite men två msk linfrön och två glas vatten löste det.

Nu kliver jag på “äta bra tåget”. Mer grönsaker, äkta vara, och som Jason Vaile uttrycker det LHI mat. Low Human Intervention food. Så få människor ska ha haft med din mat att göra; bort snabbmat och halvfabrikat. Pizza och chips är stora no no. Mindre socker såklart. Bra mat helt enkelt. Och en och annan juice mellan varven!

Det jag tog med mig direkt var att kliva upp och gå ut och jogga på morgonen. Jag gjorde det när barnen var små men har sedan tappat den rutinen.

Jag mår super. Och -4 kilo känns väldigt bra. Nu ska det bara redåt!

Kommentarer inaktiverade för Dag 5: over and out