Sjalar,  Stickat

Dagens aktivitet: Sticka

sjal i lilaI dagarna mellan två jobb måste man fördriva tiden. Jag har träffat bekanta och fikat och lunchat men idag vek jag hela dagen till stickning. Med radion gåendes i bakgrunden dök jag ner i min stickkorg för att hitta några UFO:n.

Bland annat fann jag sjalen jag påbörjade under min Tällbergs-vistelse i våras. Mönstret är ut Nancy Bush Knitted Lace och garnet BC Garn Lucca Fino i någon lilablå färgställning. Det blev några varv på den sjalen och några timmar på Ravelry…

Efter en stund bestämde jag mig. Det blir en February Lady Sweater som hela stickvärlden verkar sticka. Jag köpte garn för något år sedan och la jag upp och prövade masktäthet som värsta mönsterstudent. Den blir brunaktig i garnet Araucania Nature Wool med stickor 5.

Om en stund hämtar jag barnen sen cyklar vi till kondiset och fredagsfirar. Kanske äter de en marsipangrodabakelse eller en Lillebror (liten chokladboll). Till middag blir det japaninspererad lax och mys i soffan. I helgen hoppas vi på bra väder så vi kan plocka rött guld i skogen och kanske lite gult…

En kommentar

 • Ann-Louise

  Låter som en härlig dag!!
  Jag började på en FLS i våras, men den har blivit ett UFO…. Fast den är så himla fin. Konstigt så det kan bli ibland.
  Ha det bra, så hörs vi snart!
  Kommit nån mer anmälan?
  KRAM