Sommar

Dröm i uppfyllelse?

Nu är drömmen ganska nära, tror jag.

Huset du ser på bilden är huset vi fått låna på Gotland de senaste fem året (tror jag det är). Och vi är så förtjusta i det.

Ägarna är gamla och kan inte utnyttja huset som de vill/orkar och det är svårt att sköta ett hus på avstånd. De vill nu sälja till oss.

Jag kan inte sluta tänka på det.

Det vore ”a dream come true”. Gotland ligger mig varmt om hjärtat, huset är precis lagom stort, det finns trädgård, det finns goda grannar, bonde med mjölkkor i närheten…

Men det kostar så klart pengar och den biten har vi inte pratat om ännu men vi kommer att göra det under våren. Vi måste så klart titta på vår ekonomi vad vi mäktar med men självklart har detta funnits med sedan några år och grott och jag är redo att göra avkall på en hel del.

Jag är en drömmare så självklart ser jag underbara stick-helger, skrivarhelger, påsk, sköna somrar, friska höstvindar, nya erfarenheter (hus!) och kunskaper (trädgård) och en plats vi kan ha som vårt helt egna.

15 kommentarer