#blogg100,  Vår

En dag med min son

2013-04-21 14.02.39 2013-04-21 14.03.20  

Vi började såklart med en ordentlig frukost. Amerikanska pannkakor, frozensmoothie, jordgubbar och apelsin. Kaffe till mamma.

Jag stickade i soffan, han spelade Minecraft. Vid elva tyckte jag att det var dags att gå ut, kanske damma av cyklarna?

Sagt och gjort, vi pumpade hojarna och började cykla – oplanerat.
Det blev mot skolan, upp mot centrum och sedan ner på Hägerstensvägen… då kom jag på att Tanto inte är så långt borta. Så vi satsade mot Liljeholmsbron. Vidar smånynnade hela vägen, trallade, sjöng och cyklade. Jag var som en vägvisare bakom. “Cyklist kommer bakom dig”, ” håll höger vännen”… så där lät det vägen fram. I Tanto lekte vi lite i parken, men han verkade lite lost när inte syster var med. Vi gungade och testade några ställningar. Sen tyckte Vidar att det bara var “småbarn” där.

Vi styrde vår kosa mot Hornstull och letade reda på ett sushiställe där vi var först på plan.

Mätta i magen började vi cykla hemåt. Trots energipåfyllnad så var nynnandet borta istället hörde jag ett gnäll… och det var inte någon osmord cykel. Vi kämpade på. Tog paus under en bro, vilade i solen. Ju närmare vi kom hemmet ju snabbare gick benen.

En härlig dag i solen. Äntligen är våren här.

Kommentarer inaktiverade för En dag med min son