#blogg100,  Garnjunkie

En hjärna på högvarv – färger, modeller, kombinationer

ladda nedMed min garnhög satte jag igång i går och bäddra i böcker, kolla i den berömda Koftegruppa. Lägga nystan i olika högar, tittade på färger, funderade som Baltazar – ni minns honom va?

Så bestämde jag mig, en kofta från Kofteboken, som jag köpte tidigare i åt. Jag la upp och satte igång. En sådan härlig känsla!

När jag la ner projektet vid midnatt tittade jag lite närmare och vad såg jag då – jo det är samma (ungefär) färgställning som min Delsbotröja. Men snälla!

Det är jättefina färger men två som påminner om varandra, DET var ju inte tanken. Så grubblande gick jag och la mig.

Och nej jag sov inte gott!

Efter duschen gick jag rakt in i vardagsrummet och fortsatte plocka med mina garner… nya ideer och kombinationer. Insåg där och då att jag borde beställt fler färger när jag ändå var igång. På tunnelbanan surfade jag på tröjor, Norge, Sverige, kikade igenom Ravelry… Baltazar var igång igen.

Till lunch på jobbet hade jag en idé – jo jag hann jobba mellan varven. Nya färgställningar beställdes, en av varje så får jag testa mig fram. Det kommer att bli ytterligare en traditionell Svensk tröja/kofta men updated, precis som min Delsbokofta och svart blir bottenfärgen.

Nu känns det bra igen.

Kommentarer inaktiverade för En hjärna på högvarv – färger, modeller, kombinationer