#blogg100

Nu är det dags att sticka – big time! 

 

Näe – vet ni vad nu har det snackats webb lite väl mycke’ va?!  I dag hämtade jag detta härliga paket som jag beställt på Garngalleriet. Det är ett av mina favvogarn Rauma Finull. By the way, inte en enda garnbutik i Stockholm säljer det. Synd! 

Tanken var att sticka en kofta. Inspirerad av Koftegruppen shoppade jag loss utan någon egentlig plan. Det blir lätt två koftor av detta en vit och en svart med mönster. Eller blir det massa vantar till utställningen i sommar?

En sak jag vet är att det är en HV helg till helgen och jag behöver lägga upp en provlapp. Jag börjar med det! 

En kommentar

  • Löpmaskan

    Håller med – trist att det saknas finullåterförsäljare i Stockholm. Jag har just varit på Husfliden i Oslo och frossat i Rauma finull. Metervis med olika nyanser. Underbart. Men eftersom stashen hemma ser ut som den gör får bara tre nystan följa med hem. (Bild kommer senare på bloggen.) …om jag inte går tillbaka i morgon och kompletterar lite innan jag åker hem förstås…