#blogg100,  Webb/Kommuikation

Överraskad på jobbet och gratulationerna väller in

Detta bildspel kräver JavaScript.

Bildspelet visar några av de tweets som jag fick av de som följde mitt twittrande från webbdagarna utanför Webbdagaran. Ola och Yasmines diskussion ovan kom sig av att Ola undrade hur Yasmine menade. Så mitt Twittrande gav Webbdagarna en ytterligare en mötesyta. jag tänkte inte på det i går men idag när jag scrollar mina notiser inser jag det. Christina som är socialmedia chef på Fortum uppskattade också tweetsen som gav en bra inblick. Så jättekul att kunna bidra på det sättet.

IMG_1710 IMG_1711

När jag kom till jobbet idag hade en kollega pyntat upp mitt rum. Jag blev obeskrivligt glad! Gratulationer kom från andra kollegor och när de hörde att det var 1600 i publiken verkade de fatta på riktigt. Mitt pris var en jättefin smart watch från LG och tänk en sådan hade jag tänkt köpa i julklapp till min man. Gissa om han var glad?

Tidigare poster

Smaka på Webbdagarna och hitta din passion!
Hej – jag var på #webbdagarna och twittrade lite
Earn shitload of money!

 

Kommentarer inaktiverade för Överraskad på jobbet och gratulationerna väller in