Reflektion

En månads ledighet närmar sig med stormsteg

Fredag är min sista dag på jobbet. Men bara för en månad framåt. 

Den efterlängtade ledigheten är här. Det är med blandade känslor jag ser fram mot detta. Å ena sidan så djävla najs att softa runt och bara ha det bra, å andra sidan vill jag göra det mesta av denna månad – men samtidigt inte göra för mycket. 

Sjukt va’? Eller inte. Jag kommer att sticka, det förvånar nog ingen, men jag får inte fastna i stickhörnan.Verboten. 

Jag vill få nya intryck, jag vill fota, promenera, ströva i staden, om ryggen tillåter träna, njuta av dagen, skriva, reflektera, röja… Äsch det är kanske redan där är för mycket men kanske förstår du att det finns en liten oro att jag ska slarva bort denna dyra tid. 

Första veckan är omhändertagen då jag och  min mamma åker till Oslo onsdag till fredag.  Jag vill handla garn, hon vill gå på operan. Så då slog vi till. Två kulturtanter på tur. 

Trots lite oro över mig själv så ska det bli väldigt skönt ich jag räknar timmar tills jag loggar ut på fredag vid trerycket. 

Kommentarer inaktiverade för En månads ledighet närmar sig med stormsteg