Inspiration

Ett år har gått

… och 27 kilo är borta!
För mig är det helt otroligt och fantastiskt.

Nu ska de sista kilona bort, sen har jag nått målvikt och kan bli Guldmedlem hos Viktväktarna.
En del tycker att jag är smal och snygg som jag är men nu ska jag i mål och ingen behöver oroa sig för att jag blir ett benrangel!

Kurvig har jag alltid varit, nu är det finliret som ska till.

Bilderna ovan är tagna av min kollega Caroline Söderlind på ett jobbevent för en vecka sedan och jag kan säga att det är första gången jag själv tycker att jag ser bra ut på mycket länge. Jag är så stolt över mig själv.

Så vad är mina knep?
– PLANERA ja tyvärr det är vad man måste göra.
Tänk igenom veckans aktiviteter och planera. Ska du äta tårta båda tillfällena denna vecka eller passa på båda för att du har en Finlandskryssning som kommer till helgen?
Eller kan du träna mer för att få äta mer?

– Träna
Nej du behöver inte vara hysteriskt tränanade galning men något pulshöjande som leder till att du blir svettig två dagar i veckan, det behöver du få till.
Ta promenader, ta trapporna, ja ni vet allt det där vanliga – gör det!

– Skriv upp vad du äter
Även om du inte viktväktar, ha lite kolla på kalorier och vad du bör äta på en dag för att (gå ner i vikt) och skriv upp mängd och vad du äter. Du kommer att bli förvånad och se direkt vad du behöver dra ner på.

– Käka frukt
Ha alltid en frukt till hands när hungern och suget kommer smygande. Frukt mättar, frukt är sött, frukt är gott! Mina favoriter är banan, ananas, sharon, kiwi och hallon…ja jordgubbar också när den säsongen kommer. Och mango!

Nu är det beach 2012 som gäller och för en gångs skull kan jag säga;
I’m going to look good on the beach this year!

Så har du tänkt att något måste göras, gör det nu. Passa på Vv har rabatter denna månad, 150kr. Väl värt att prova i alla fall en månad och se hur det går.

4 kommentarer