Sommar

Ett steg närmare drömmen

Så har vi fått ett pris på drömmen på Gotland. Söndagskvällen ägnades åt att räkna; vad kostar det per månad, vad kostar resorna dit, hur många gånger kommer vi att åka dit på ett år, rabattkort på destination Gotland eller ej… osv. 

Min man är den realistiska typen och jag är drömmaren. Med hans beräkningar på vad vi kanske måste ändra, som att ta matlåda oftare än äta ute och kanske kan vi inte resa fler gånger per år som vi gjort. På så sätt blev det lätt att ”ta på” kostnaderna och se vad man gör som kan göra att drömmen kan bli sann. 

Vi ska ringa banker och besiktiga huset såklart men såhär långt… ja vi kan bli husägare på Gotland i vår!

Huset på bilden är gästhuset och flickorna är Hedvig och Liv som leker Syster Blå i medeltidsklänningar

4 kommentarer

 • Anita

  Jag håller tummarna så att det knakar! Förstår verkligen er längtan! Jag skulle kunna äta många ”radhusbiffar” bara för att bli med hus på Gotland 🙂
  Lycka till önkskar Anita

 • Cecilia

  Åh, jag blir husköparsugen när jag ser ditt inlägg! Fast vi redan har vårt härliga ställe på jorden. Det är värt en hel del att ha en plats som inte är vardagsstället, där man är mest ledig, där man kan dra sig tillbaka och dina bilder på detta hus är ljuvliga. Bra att en drömmer (driver på!) och en är realist! Håller också tummarna!

 • Lotta

  Jag håller mina båda tummar för er så hårt jag bara kan att ni får ”erat” hus på Gotland.

  Lycka till!
  Lotta