Stickat

Flexibelt arbete

20120430-145121.jpg

20120430-142900.jpg

Jag är en kontorsråtta med nio till fem jobb, nja åtta till halv fem…

Det underbara med ett flexibelt arbete och att vara just kontorsråtta är att man klämdagar som denna kan förlägga sin arbetsdag hemma. Jag jobar inte hema så mycket men ibland är det skönt att kunna sova en timme längre, låta barnen sköta sig själva och serva med lunch, eftermiddagsfika och ändå kunna vara produktiv.

Idag var dert skönt att sova något lite extra efter helgens alla olika sängar. Usch så dåligt jag kan sova på okända platser.
På min lunch åkte jag och lämnade min gamla Husqvarna 2000 på service. Något jag dragit ut på då jag inte direkt kan ta den på t-banan. Den är tung! Det blev bilen till Söders Tyger och ett kort stopp hos Karin på Litet Nystan för att hämta lämnade bidrag.

Väl hemma åt vi lunch med uppvärmt ris men en köttfärssås som puttrat hela morgon…shit vad gott!

Eftermiddagen gick åt att samla anteckningar från olika möten gågna veckan, samla tankar, skriva lite… dottern bakade syltkakor som vi sedan fikade på.

Att joba hemma resulterade dessutom i en tom inkorg på jobbmejlen…rensa rensa. Skönt. Sen är det bara att starta upp kortveckan med ett “clean slate”.

 

Kommentarer inaktiverade för Flexibelt arbete