Inspiration,  Kofta

För tidig morgon

20110503-061630.jpg

Vaknar 5:17. Jag verkar vara inställd på vintertid. Kan inte somna om.

I går bestämde jag mig för att damma av ett ufo. Det är en ”Faire isle yoke sweater” av Elizabeth Zimmermann. Mina första uträkningar hittade jag inte och jag har bara stickat 15 cm på kroppen så jag kliver upp och räknar ut det hela.

Jag stickar tröjan i ett garn jag köpte på I knit i London förra året, JCRennie. Färgen heter Elephant och är brungrå. Jag är glatt överraskad över mjukheten i det skottska garnet och jag tror det kommer att blomma efter en tvätt.

Till oket har jag beställt från garnmärkets webbplats gammelrosa, gult och en grön färg. Jag tror det blir fint.

Och så blev klockan dags-att-gå-upp. Men jag hinner väl sticka något varv först?

Kommentarer inaktiverade för För tidig morgon