Sommar

Förbereder årets kanothajk

2008-08-22 kanotSå var det dags igen. För, jag tror, nionde året i rad så ska det kanotas med goda vänner i sjön Båven. I år blir vi 14 vuxna och 13 barn. Vi delar på all mat och har olika uppgifter för olika familjer. Vi åker i morgon fredag och har kräftskiva efter vi slagit upp tälten. På lördagen softar man och har skattjakt för barnen. Söndag paddlar vi hem igen. Den här helgen är en juste avrundning på sommaren och samtidigt en uppstart för hösten. Alla längtar till den och anmälningar kommer in redan i april/maj.

Idag lagar jag räkpaj (jag äter inte kräftor), det ska handlas frukost till hela gänget kokas 30 ägg, stekas priskorvar och lagas nödmat; ugnspankaka.

Men frågan är vad ska jag ta med för stickning? Tidigare har jag låtit mina händer vila men jag tror att något får åka med i år. Det måste vara enkelt för att sitta och titta på mönster i skogen funkar inte. Strumpor? Hedvigs andra fingervante? Sjal? En ny kofta från kön på Ravelry? Det tål att tänkas på.

En kommentar

  • Ann-Louise

    Låter som en trevlig kommande helg! Hoppas ni får fint väder också, ska hålla tummarna.
    Blir spääande att höra sen vad du valde för stickning att ta med.
    Ha en bra dag!
    KRAM