Froggade Festival sjalen

Nu har jag tittat runt på stickbloggarna och jag insåg att det jag stickat hittills inte var så bra. Jag tänkte äsch och gick på del 2 i stickningen men ser ni jag hade gjort något knas för det stämde verkligen inte.

Så jag började repa… fortsatte men nej det stämmer fortfarande inte…repade lite till och blev helt snurrig i varvräkningarna. Drog resolut av garnet och slängde det hela i sopen! ADJÖ!

Nu vet jag inte hur jag ska göra. Antingen börjar jag helt sonika om med samma garn. Eller så tar jag garnet som jag skulle haft till Mystic Stole 4 (som är froggad sedan länge) eller så gräver jag lite i garnlagren… kanske ett Visjögarn kan passa? Förresten jag har ett grått garn, någon svensk ull från Garntjänst. man kanske skulle prova att färga… Hoppsan så blev projektet lite större och färga har jag inte gjort själv heller. Jag får ge mig ut på nätet….

Comments are closed.