Garnjunkie

Froggade Festival sjalen

Nu har jag tittat runt på stickbloggarna och jag insåg att det jag stickat hittills inte var så bra. Jag tänkte äsch och gick på del 2 i stickningen men ser ni jag hade gjort något knas för det stämde verkligen inte.

Så jag började repa… fortsatte men nej det stämmer fortfarande inte…repade lite till och blev helt snurrig i varvräkningarna. Drog resolut av garnet och slängde det hela i sopen! ADJÖ!

Nu vet jag inte hur jag ska göra. Antingen börjar jag helt sonika om med samma garn. Eller så tar jag garnet som jag skulle haft till Mystic Stole 4 (som är froggad sedan länge) eller så gräver jag lite i garnlagren… kanske ett Visjögarn kan passa? Förresten jag har ett grått garn, någon svensk ull från Garntjänst. man kanske skulle prova att färga… Hoppsan så blev projektet lite större och färga har jag inte gjort själv heller. Jag får ge mig ut på nätet….

4 kommentarer

  • chaos

    Ge inte upp! Det brukar ordna sig och vem säger att det är fel, du kan ha din egen variant som ingen annan har! Det är det som är roligt med handarbete!

  • Ulrica

    Nej jag ska “på´t igen” never-givver upper”! Vilken fin blogg du har, precis mina ämnen också!

  • Elin

    Jag har också problem med sjalen. Konstigt nog för jag är på 1a ledtråden ännu och det är ju inte svårt egentligen men jag har nog repat nästan lika mycket som jag stickat. 🙂