Sjalar

Gail – en vit sjal

Gail 3

Gail1

Så var vi hemma igen efter en vecka hos min mamma i Hademo (Kumla) med utflykt till Ostbiten/Ateljé Norrgården. Vilket ställe! Är ni ute och åker i Sommarsverige och passerar Fjugesta missa inte! Underbar ost och underbara garner, Noro, Heavens Hand, Manos och det egna angora gettergarn. Tack Karin, vi ses i höst igen.

Det har badats och festatst på 70-årskalas. Jag blev getingstucken och fick snabbt lära mig att det var jag tydligen allergisk mot. En kväll med Indianer fick vi också, men tyvärr förlorade de, men kvällen var underbar med glada barn och härlig publik.

Under veckan stickade jag sjalen Gail (gratis mönster) i Kampes 1-trådiga garn. Åh jag gillar mönstret jättemycket, det är precis min stil, inte för romantiskt. Garnet var också underbart att sticka i, tack Pärlmudden. Det här var ett helt oplanerat projekt, såg mönstret på Ravelry, grabbade ett garn och stickor i sista sekund innan avfärd till mamma. De andra två packade projekten fick snällt vila.

I’ve had a nice week at my mothers with a birthdayparty, some Speedaway and this wonderful shawl, Gail

2 kommentarer

 • Ann-Louise

  Hej!!
  ja, visst är Kampesgarnet underbart att sticka i!!
  Vi var på Indianderna häromveckan, när de vann 🙂
  Speedway är kul att kolla på, ikväll är det ju Lagvm på tv också.
  Din sjal blev verkligen urtjusig.
  Jag har varit hos Frälsningsarmèn o lämnat en kasse med sommartröjor. Mailar dig mer info.
  Ha det bra!
  KRAM