Inspiration

Galen i garn avlöpte finemang

Hjälpstickan berätta om sin verksamhet och tog emot bidrag på löpande band! Massor av bidrag, många glada tillrop, stickerskor jag bara chattat med eller är vän på fejjan med kom och sa hej. Roligt!

Dessutom lite kändisar; Berit Westman lämnade en kasse jojo, Thomas Kvist kom förbi och såg direkt vilket som var stickat med hans sponsorgarn och tydligen smög Pinneguri runt. Åh vad jag hade velat säga hej – även om hon inte vet vem jag är!

Anita som sköter filialen i Falun kom och överraskade mig. Hon och hennes man hade satt sig i bilen 7.00 och kört ner – för att få vara med. Så glad jag blev!

Hjälpstickan ger mig framför allt möjligheten att träffa alla fantastiska människor och det finns två som bara lyser varje gång vi ses; Anita och Ann-Louise.  I mitten av oktober är det Hjälpsticketräff för oss närmast sörjande och det ska bara bli så roligt. Det brukar vara en helg packad med energi som räcker i … hittills 1,5 år!

 

 

En kommentar

  • Ann-Louise

    Tack för de fina värmande orden! Jag längtar efter att ladda batterierna tillsammans med er en hel helg! Ska bli så underbart. Efter 2 år så behöver vi fylla på vårt energi-mys-konto.
    Kram ha en bra dag!