Garnjunkie

Garn & Te även för mig

Jag har varit förbi stickamera.se flera gånger och nu slog jag till och anmälde mig till Garn och Te byte. Jag är egentligen en riktig kaffemänniska men ibland blir det en kopp te på kvällen. Jag har aldrig varit med på något sån’t här så det ska bli kul att se vad man får. Kanske Kaffe & garnbyte?

Idag är min sista dag på mitt uppdrag på BGC. Jag ska bjuda på fika om en kvart, chokladkaka. Jag har varit här i sex månader och trivts jättebra. Att jobba med bankprodukter var något helt nytt och jag har lärt mig massor om svenska betalsystemet. Dessutom har jag fått jobba med otroligt proffsiga människor. Det som mina två “uppdragsgivare” inte vet är att de ska få ett var sitt armband som jag virkat. (Tihi)

Kommentarer inaktiverade för Garn & Te även för mig