Inspiration

Garnstudios nya modeller

Efter genomgång av en överfull  mejllåda hittade jag Garnstudios utskick av våren/sommarens modeller. Jag röstade självklart! En del av mina modeller var med dotter/mamma koftan, en jättesöt klänning och den rosa Kid-silk tröjan. Men jag måste säga att jag fick lite tråk-känsla över modellerna, lite lamt för min smak. De verkar ha fått Fabel-garnet på hjärnan. Det är ränder kors och tvärs, det blir lite mycket. I höstas kom en kofta/jacka som var stickad i svart/vit Fabel som var supersnygg men de skulle ha stannat där.

En kommentar

  • Ulrica Norgren

    Hej!!!! Du är en underbart snäll människa som kan tänka på de som har det svårt. Skulle sticka massor om jag kunde men tyvärr är jag oduglig. Ska tipsa alla jag känner som kan sticka om detta.
    Kram Ullis