Stickat

Hon stickar igen

Noro koftaIdag plockade jag upp en stickning! Då måste jag vara på bättringsvägen. Jag försökte sticka på en Aeolian sjal som jag startade veckan före påsk men den mår jag bara illa av… kanske beror det på att jag stickade med 39 graders feber. Det projektet får vila.

Idag har det blivit några varv på min Noro-kofta. Jag sitter mest i mitt soffhörn och tittar på TV. Det har blivit några nya favoriter som Top Chef, lite tårar till Extreme Home Makeover och lite House på 4:an, ibland lite Gray’s Anatomy och min älskade favvoserie E.R. Självklart ser jag Oprah och tycker att det är så synd att programmen är 3 månader gamla.

Jag hostar som en gammal rökare men febern är borta och jag tycker det går framåt. I går var jag på lungröntgen. Idag ringde doktorna och sa att filmerna såg bra ut men hon trodde fortfarande att jag hade lunginflammation. Det tråkiga är att jag ha den där snor/slem smaken i munnen, usch jag tycker det är så äckligt.

Jag längtar efter familjen samtidigt som det varit så skönt att få ta dagarna i sin egen takt. Helgen ska bli fantastisk. I morgon planerar jag en trip till posten. jag har två avier, ett garn/choklad och jag tror det är ett från min Hemlis. Jag får gå långsamt så jag orkar ända hem.

Tack för alla Krya-på mejl och sms. Tack snälla!

3 kommentarer

  • Eva Eriksson

    Vad fin Norokoftan ser ut att bli! Jag vill göra en till snart… Skönt att höra att du är på bättringsvägen. Hälsar Eva som hoppas på en skön söndag ute i solen.

  • Ulrica

    Tack! Nu är garnet slut så jag måste ta en tripp till Marias garn i veckan. kanske att jag skulle ha valt en lite ”tightare modell…men men det är den första kanske blir det fler 🙂
    Ha det gott i solen.