Sjalar,  Stickat

Lace Cotton Ponchette

PonchetteNär garnet till Noro-koftan tog slut gav jag mig på ett nytt projekt. På Syfestivalen köpte jag garn från Huskroken till ett linne men det bidde inget linne det kommer att bli en sommalätt Lace Cotton Ponchette.

Garnet är Eko Tekla 8/4 i en färg jag skulle kalla petrol. Jag stickar på stickor 3,5. Jag tycket först det gick trögt men med en film på tv:n så gick det ganska bra. Mönstret är enkelt att följa och jag tror den skulle bli snygg i vilket garn som helst, fast med anpassning av antal maskor och stickorna tjocklek.

Som ni märker mår jag MYCKET bättre. I går verkade det liksom klarna. Jag blir fortfarande andfådd av minsta extra ansträngning men det är väl inte så konstigt. Idag ska jag till doktor mest för en checkup och hon pratde om någon efterbehandling med astmamediciner.

En kommentar