Höst,  Inspiration

Hur mycket hinner man sticka på en vecka?

Planerar mina stickprojekt för en vecka i Turkiet med barnen.

Hur mycket hinner man sticka på en vecka?
Tankarna susar omkring… och VAD ska man sticka? Är det för varmt för alpaca, är det små projekt som vantar och sockar som gäller.

Då jag har en del material hemma (jo det är sant!) så tittade jag på Garnstudios utbud och hittade flera mössor som jag tycker skulle vara kul att göra. Till mig, dottern eller maken. Montaget kanske inte är så snyggt men jag tror jag har material till allt utom kanske den nedre bruna flerfärgade mössan… det ska vara sju färger.

Jag tror jag ska satsa på småskaligt… jag har flera koftor på gång men det blir så bylsigt på stranden. En liten socka är lättare att ta med.

Mönstren är utskrivna, nu är det dags att plocka fram garnerna och stickorna!

Bilderna kommer från garnstudio.se

En kommentar