Jag – en stackare med hälsporre

Gick i mina Converse skor i torsdags och kände på kvällen att aj det gör lite ont i hälen. Så där mitt under…bråttom på fredagsmorgonen – tar samma skor. (IQ fiskpinne)

Vid lunch kunde jag knappt gå… haltade hem och på kvällen var hela foten svullen och det skar som knivar i foten. Det blev både Ipren, alvedon och värmekudde.

Idag blir det stillasittande och – stickning. En sak som är konstig är att när man inte kan ta sig runt så är det precis det man vill. jag ser dammtussar i hörnen men kan inte hasa runt med dammsugen. Stackars underbara make som får sköta markservicen.

En sak ska jag göra dock – baka bullar! Det är kanelbullens dag idag och degen står och jäser så fint. jag tycker “dagar” såhär är ganska töntigt MEN kanelbullar är ju så fantastiskt gott så idag blir det bullar!

Comments are closed.