Stickat

Jag lever ett lyxliv!

Christofer på nattklubb

Helgen gjordes längre när vi bestämde oss för att gå och lyssna på ett stycke som spelades av Christofers vänner på Trädgården sent på fredagen. Inte stället vi vanligtvis skulle hänga men här finns ett försök att sprida klassisk musik till klubbkidsen – och det gjorde man med bravur.

Stycket var Hoketus av Louise Andriessen, Youtube. Det kunde inte vara mer clever än att spela det på en inneklubb på Söder i Stockholm. Takter och ljud som eskalerar och förändras under 30 minuter… helt otroligt. Jag blev helt fascinerad av att de kunde spela stycket över huvudtaget. Snacka om lätt att tappa bort dig och efter ett tag är det nästan meditativt.

Lång sovmorgon lördag morgon med frukost på Årstabo i solen, samtal, reflektioner…

På eftermiddagen cyklade vi racercykel över Stockholms broar med glassbelöning på Lundbergs konditori i Gröndal.

Kvällen förflöt i soffan med film och tryffelpasta gånger tre! Tryffelsalami, tryffelpecorino och jo lite tryffel i pastan med! Oja ett glas rött till det – helskotta vad gott.

En söndag i lika långsamt mak. Inga direkta måsten, lugnet, soft musik. Jag bakade veckans bröd, Christofer komponerade. En cykeltur, lite shopping, mer cykel och nu söndagkväll.

Ett liv i sus och dus!

Kommentarer inaktiverade för Jag lever ett lyxliv!