Gotland,  Sommar

Kär i ett hus?

Kan man bli kär i ett hus, ja kanske. Midsommarhelgen spenderade vi  på Gotland i vårt nästan egna hus.

Vi röjde tidigare ägarens saker, möblerade om, klippte tagg-buskar, klippte gräs, åt jordgubbar, smultron, vattnade hallonen, badade och badade. Jag tror detta är den bästa midsommarhelg på många år vad gäller vädret. Vi dansade runt stången i Katthammarsvik och skålade i skumpa hemma på kvällen. Maken och jag har varit tillsammans i 11 år, prick på Midsommarafton.

Vi kom hem i morse och dottern utbrast när vi svängde in på gården;

– Äntligen hemma!

Men tre timmar senare kröp hon upp till mig och sa:

– Jag längtar till om två veckor, när vi åker igen, Mamma kan man ha två hemma?

– Visst kan man det, sa jag.

En kommentar

  • Anita

    Visst är barn så härliga och finurliga!? Såklart att man kan ha två hemma. Ljuvligt!
    Måste kännas gött att få så härlig respons.