Inspiration

Kurs i kväll

I kväll är det Estnisk stickning hos Marias Garn. Jag minns när jag fick ett par raggisar som min mamma köpt i Estland, 10 år sedan kanske, och det var så fina med “flätade” effekter. Det ska bli kul att få lära sig det.

Jag ska plocka fram lite tvåtrådiga garner (jag får inte köpa något!) och stickor.Det finns kvar garn från Varva Ner. Det går ju ingen nöd på mig 🙂

Det passar ganska bra för dottern behöver nya vantar.  Hon är som jag, varmblodig, och blir hur varm som helst i vattenresistenta barnvantar. De hemstickade är mer ventilerade men å andra sidan blir de ju blöta. Hon har alltid ett par extra i ryggan.

Bilden kommer från http://www.hemslojd.se

2 kommentarer

  • Anita

    Ha det så kul! Det blir säkert väldigt inspirerande. Nu har jag anmält mej till nyhetsbrevet, så då kanske jag kan åka ner någon gång när det blir någon kurs. Tur att svärföräldrarna bor i Stockholm 🙂

  • chaos

    Jag har inte köpt garn heller men jag har köpt lite pärlor. Tänkte sticka något med pärlor från farmors stash! Jag trodde det var köpstopp bara på garn men är det även för tillbehör? farmors stash minskar men så fort jag blir av med två nystan får jag paket från pappa med två andra! Det tar aldrig slut! ha en bra dag nu, kramis!