Rensa i röran,  Sommar

Laddar för sommarveckor

Som jag längtar efter semester!

Jag har haft en otroligt bra vårtermin med allehanda nya och gamla uppdrag på jobbet. Varje semester blir ett bokslut för det halvåret, man rensar papper, mejl och förberder nedstängning i ett antal veckor. jag får notera lösenord på hemliga platser för det är sådant som jag glömmer direkt.

Hyllor och lådor gås igenom, liten att-göra-lista till veckan man börjar. Sen är man redo för sommarlov.

I hallen står packningen redo för att stuvas in i bilen. Min sommarklänningar är packade och en och annan kofta för kyliga kvällar.

Om det är något jag ska ta mig för i höst är det att återigen rensa på hemma…när jag packar blir min frustration enorm för jag har så mycket grejer, kläder och annat som bara ÄR.
Hittade denna lista på hur man får ett clutter free home på 8 veckor (snabbare om man jobbar på) Ladda hem pdf här. I sommarhuset lever vi i mindre extravagans då ytorna är så mycket mindre och det ska bli skönt. Man kanske skulle bo mindre… nä rensa mer och bör större!

Men nu först semester!

 

Kommentarer inaktiverade för Laddar för sommarveckor