Garnjunkie

Lägger in garn i Stashen på Ravelry

Noro KureyonVad passar bättre än att lägga in garn i ravelrys “stash” en grå söndag. Jag tog en av mina garnlådor, telefonen och datorn och satte mig framför tv:n och började mata in. Ja, min hushållsvåg hade jag också till hands. Det blev lådan med tjockare garner där bland annat Noro Kureyon och Silk Garden Lite låg.

Underbara färger! Jag svävade glatt iväg på färgglada moln.

Jag har en del Kureyon, den tjockare varianten av Noro, och det är verkligen inte min typ av stickning. Det är för bylsigt på något sätt och för varmt!

När jag stashat klart lådan kollade jag efter mönster för garnerna och landade på en basker  till mig och ett par fingerlösa vantar till dottern.

Just nu ligger Stephen Wests Metalouse, stickad i Noro Silk Garden Lite, och torkar på vardagsrummet och av resterna har det blivit en halsduk som snart är avmaskad den med.

Tema för veckan; Noro.

En kommentar