SYTYCK 2009

Last dance, Latin Love and Ice Ice baby c’mon

Dags för final.
Röstning.

Och vad gör man inte för att få till det så ini bängen. Det hela faller sig så att vi var i Kiruna i helgen och självklart såg vi till att drömmen om en  fotosession vid Ishotellet i Jukkasjärvi kunde genomföras. Hotellet står klart först den 10 december men vi fick lov att fota så länge vi inte var i vägen. Maken fotade  och modellen klarade kylan bra (-5 eller så). (TACK Ishotellets reception, er gästvänlighet var fantastisk!)

Lyckan är total.
Nej inte för att jag lyckades få till fotograferingen utan att jag kommit över mitt slaviska mönster-följande och vågat freestyla, steppa, via samban och höftvickat mig en topp som är helt min egen. Att utifrån några former och en tappad sug se att jomen detta kan bli något ändå. Dessutom ger jag mig på något jag aldrig gjort förut, kablar. Jag är impad och så stolt.

För att nå fram till detta har jag behövt repa massor. Repa för mig är lika med ogjort arbete men i detta jobb var det bara glädje…jo du läste rätt glädje. Och när den sedan var klar och min vision av hur allt skulle se ut; svarta byxor, röda läppar, rosen och sjal (och Jukkasjärvi) så är lyckan total.

It is Latin love baby, not the last dance and like some hiphopper said Ice Ice baby. And one thing is clear; I can knit!

Röstning i tävlingen pågår under december på So You Think You Can Knit och jag vet tyvärr inte  om ”utom tävlan” får rösta.

20 kommentarer