Inspiration

Stickledighet och stolthet

citronBEAUTY[1]Jag har varit lite ledig från stickningen, inte läst bloggar inte hängt på Ravelry.com. Skönt – faktiskt. Ibland blir jag stressad av allt kul som finns att göra och inspirerad av andras projekt och färger man trillar på.

Jobbet tar sin tid nu. I natt drömde jag om en av mina kollegor…irriterande men det är ganska mycket nu: 30 dagar till vi öppnar vårt första apotek. Vi är som galopphästar i startbox.

I går tittade jag dock runt på Ravelry och hittade shawletten Citron från vinter Knitty.com. Jag högg ett garn och satte igång direkt. Min blir gulaktig…passar namnet. Annars är det vantar till dottern och en liten julklapp som fått uppmärksamhet på t-banan de senaste veckorna.

Jag är så stolt! Mina kära Hjälpstickevänner Ann-Louise och Anita är i mediasvängen (igen!). Idag skriver Dalarnas Tidningar om Anita och Ann-Louise ska bli intervjuad av lokalradion i januari. De är så duktiga och värda all uppmärksamhet de kan få. Ni gör ett fantastiskt jobb och jag är så glad att ha fått träffa er och få ”jobba” med er.

Bild från Knitty.com

2 kommentarer