Vantar

Min egna vante

20130210-233149.jpg

Detta mönster har ruvat i mig i så många år. Jag har skissat haft idéer men inte kommit längre. Så pratade jag med maken om det för någon månad sedan och han halade upp datorn direkt och började hjälpa mig. Vi satt i ett par timmar och hade jättekul.

Så fick jag mitt mönster, digitalt och klart.

I helgen tog jag tag i teststickandet. Gick bet på första varvet! Maken tog detta allvarligt och satte sig direkt. Efter en timme undrade jag oroligt hur det gick… Han var som Baltazar, kliade sig i huvudet men han smålog. Han gillade detta. Han räknade trigonometri (!!) och satt med två skärmar. Mysterie-geocachar-killen gillade detta!

Under tiden hittade jag på en annan lösning och det är den du ser på bilden.

Maken löste problemet med mönstret men tyvärr lär det bli ett helvete att sticka. Jag har lovat att prova.

Jag visar bara insidan av handen, det är på andra sidan som mönstret är.

Tanken är att det ska bli ett Ravelrymönster. Den som lever får se.

En kommentar