Fair Isle

Mittsalong med Knitsonik

IMGP0412-960x638
Bild från http://www.knitsonik.com/

Jag har utmanat mig på riktigt, eller nej det är kanske Knitsonik som utmanar mig i projektet Mitts-a-long där man använder hennes system för att skapa mönster från en bild eller miljö och välja färgpalett.

Jag hakade på utmaningen och köpte kit från henne och i helgen satt jag och skissade på vad jag kunde få till för mönster utifrån den här stenmuren från romartiden… Det var lite som att gå in i väggen – ha ha. För att jogga min kreativitet valde jag att gå ut på havet – internet – och närstudera lavar och mossa. Till min hjälp använde jag Pintrest där jag har en anslagstavla med inspirtaion. Där ock då lossnade det lite för mig och det blev några figurer, därtill måste jag lägga färger.

figurermittsalong

Kommentarer inaktiverade för Mittsalong med Knitsonik