Fair Isle

Bland det roligaste jag gjort i stickväg på länge

   

Knitsonics bok om hur man kan tänka kring flerfärgsstickning köpte jag direkt när den kom, Stranded Colourwork Sourcebook. Den var så vacker men istället för att inspirera kändes det övermäktigt och den blev lagd åt sidan. 

Så såg jag hennes KAL där man skulle använda hennes metod men få en bild och garn och på så sätt komma igång. Jag högg direkt och lyckades köpa ett kit. 

Det tog tid att komma till skott men nu har jag ritat mönster och labbar med färger och  detta ät det roligaste jag gjort på länge. 

Den första halvvanten är klar den andra påbörjad. Nu ska jag lyckas få till två lika. Färgerna är underbara, när jag tittar på arbetet njuter jag av hur fint allt rimmar och kan inte förstå att jag har skapat detta. 

Kommentarer inaktiverade för Bland det roligaste jag gjort i stickväg på länge