Stickat

På ön igen

Får man längta så mycket som jag efter detta ställe? Ja.

Jag sa till maken att jag MÅSTE dit. Efter lite hjärnskrynklande kom vi fram till att han och barnen åkte, med bilen, till ön på söndagen. Han flög hem på onsdagen, parkerade bilen på flygplatsen och jag flög in på kvällen och åkte till barnen i stugan. Barnen fick sköta sig själva en dag. Huset stod kvar när jag kom. Vi åker sedan hem med båten tidig söndag morgon.

Så idag föste jag ut ungdomarna och åkte till Östergarn. Sonen surade mest men dottern och jag fotade och pratade och njöt av det fina vädret. I Östergarns skola fikade vi deras outstanding kardemummabullar. Efter två egenköpta russinkakor fick sonen upp humöret också. Där träffade jag också brodösen Britt som lånade ut en bok till mig.

I stugan igen slappade vi runt med våra skärmar (!!) och jag lyssnade på min ljudbok och stickade. Tur att jag fick låna Britts bok, jag hade gjort helt fel. Till middag blev det grillad fläskfilé och rött vin.

IMG_0180.JPG

IMG_0182.JPG

IMG_0181.JPG

Kommentarer inaktiverade för På ön igen