Barn,  Restgarnsprojekt,  Tröja

Pippitröja till 4-åring

20120311-234725.jpg

Den här fin fina tröjan ska en kompis 4-åring få. Jag tycker den blev så snygg. Två gröna nyanser och det röda,hans namn, som gör att tröjan ”poppar”. En vecka tog den att sticka och det är Heavens hand och ett mönster från Garnstudios senaste barnkollektion. Snabbt och roligt. En härva fick jag köpa, annars bara från lagret.

2 kommentarer

  • MrsHaller

    Halloj!
    Så fina grejer du hunnit göra sen jag var här sist…
    Sitter i soffan i Sydafrika och pustar ut efter dag 4 som förälder…. Det är omvälvande! Känns så skönt att läsa din blogg, bara vara sitt vanliga gamla jag för en stund 🙂 har inte med en enda stickgrej, misstänkte att jag inte skulle hinna, och jag hade helt rätt! Snart dags att sova.
    KRAM ewa