Garnjunkie

Plockat i garnlagren

2013-06-09 16.21.40

Idag spenderade jag eftermiddagen med näsan i garnlagren. Jag försökte plocka ihop påsar som fanns i Garnbutiken aka klädkammaren. Kastade halvt påbörjade tingestar som jag inte kommer att göra klar och som inte var värda att repas. Slängde snuttar, knäppa stickor och trasiga påsar. Allt gick ner i en större plastväska som nu är proppad. jag hittade flera projekt som jag förträngt. Ännu vet jag inte om de kommer att återupptas. Ett av projekten, Karin Öbergs tröja Simone hittar jag inte mönstret till. Typiskt.

Ett annat projekt har jag stickat ett bakstycke men alltså, hur tänker jag? Det är garnet Drops Andes och jag kommer att DÖ om jag har den koftan på mig. Kanske vill Mrs Haller adoptera? Känns synd att repa… men jag har Andes så det nästan tar andan ur en.

Jag är verkligen en garnjunkie och när jag ser allt så gäller det att sätta fart på stickornai sommar. Det kanske blir någon flerfärgad kofta som Orkney… Stickprovet blev ju helt okej om än lite för litet men det är väl bara att sticka en större storlek! Eller räkna…

Under tiden jag funderar på de gamla projekten fanns det garn till flera mysiga tröjor. En tunnare från Fardhems spinneri och garn för en tröja/kofta från Gotland men spunnet på Filtmakeriet. Dessutom satt jag och letade på Ravelry ett bra tag efter… ja vadå… men sedan blev det dags att sticka på koftan Ursula.

5 kommentarer