Paris 2024

Sommaren 2024 cyklar jag till Paris

Jag har länge spanat på team Rynkeby Stockholm. Följt dem i sociala medier och tänkt att kanske – ja kanske skulle JAG cykla till Paris med dem.

I somras skrev jag en ansökan och blev antagen!

Team Rynkeby är ett välgörenhetslopp där man som cyklist bär alla kostnader själv (Cykel, kläder, resor etc) men samtidigt samlar man in bidrag till Barncancerfonden och Hjärnfonden Barn.

Träningen för loppet har startat. Jag är ju inte sport-spice direkt men jag antar utmaningen fullt ut. Jag vill det här, jag vill lyfta min gula cykel vid Eiffeltornet nästa sommar. Vägen dit är lång, jag förstår det men jag försöker verkligen. Vi tränar spinning en gång i veckan och cirkelträning en gång.  Vi är 35 cyklister, tror jag, och 5-7 i core team som är vårt serviceteam. Vi tränar ihop, hittar på events, är funktionärer på events under året, producerar material för sociala medier och jagar sponsorer.

En stor del just nu är att jaga sponsorer som vill synas på våra kläder. Det kostar 25.000 att få sin logga på våra gula kläder och skulle du eller det företag som du jobbar för kunna tänka sig att vara med på det kontaktar du mig.
Vi är glada för all spons vi kan få – så vill du sponsra med så bara en liten krona så gör du det på de här länken!

Jag kommer inom kort att lägga upp stickat som du kan köpa på denna sajt där intäkterna oavkortat går till våra välgörenhetsorganisationer.

Hoppas just du vill vara med och bidra för friskare barn!